Cautare

2846 de rezultate pentru "cetateni de onoare pitesti" (2.61 secunde)
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. Acesta a derapat si s-a izbit de marginea unui sant din beton.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Sorin Oprescu vrea un drum expres subteran de 14 km, spre A1 - Sorin Oprescu si-a propus construirea unui drum expres subteran lung de 14 kilometri. Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti.
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a FC Botosani - FCU Craiova 0-0 Echipe de start: ... Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR:
Kovacs Istvan (Carei) / A1: Neacsu George Florin (Campulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori. Potrivit anchetatorilor, medicul a incasat bani de la pacienti sau apartinatori ai acestora.
Dupa mai bine de doi ani de zile in Parlamentul Romaniei, orice politician care doreste sa-si continuie cariera politica isi face o "scanare" completa a activitatii, trage linia si isi analizeaza punctele slabe sau punctele forte.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a efectuat joi, 27 Ianuarie 2011, o vizita la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), de la Strasbourg, la invitatia presedintelui acestui for, domnul Mevlut Cavusoglu.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Romanii nu se declara interesati sa participe la un referendum pentru a trece de la un parlament cu doua Camere la sistemul legislativ unicameral, potrivit unui sondaj INSOMAR.
Referendumul local care va avea loc in Bucuresti la 19 iunie, primul de acest fel, are o miza enorma Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a decis miercuri seara, pe 13 aprilie, ca pe 19 iunie va fi organizat un referendum prin care bucurestenii se vor pronunta daca sunt de acord sau nu cu disparitia functiilor de primar de sector alesi de cetateni si a consiliilor locale de sector.
Marius Diaconescu) - Continuare - Nu sunt faimos, dar sunt aroman Diferenta gradului de integrare a aromanilor emigrati inainte si respectiv dupa 1925 a determinat optiuni identitare diferite. Indiscutabil, toti sunt cetateni romani loiali statului roman.
Marius Diaconescu) - Continuare - Dubla identitate a aromanilor din Romania Romanii nord-dunareni stiau de existenta aromanilor sud-dunareni cel putin din secolul al XVII-lea.
"De ce sa facem acest lucru?
Aproximativ 9.150.000 de cetateni cu drept de vot ar trebui sa se prezinte la urne pentru ca referendumul din 25 noiembrie, privind introducerea votului uninominal majoritar in doua tururi pentru alegerea membrilor Parlamentului, sa fie validat."Sunteti de acord ca, incepand cu primele alegeri care vor fi organizate pentru Parlamentul Romaniei, toti deputatii si senatorii sa fie alesi in circumscriptii uninominale, pe baza unui scrutin majoritar in doua tururi" este intrebarea la care ar trebui sa raspunda favorabil peste 4,5 milioane de romani cu drept de vot pentru ca sustinerea populara pentru acest tip de scrutin sa fie validata de Curtea Constitutionala.
Romanii care lucreaza in diverse tari ale Uniunii Europene pot beneficia de Serviciul de orientare pentru cetateni (SOC), prin care pot beneficia gratuit de consultanta juridica in limba romana.
Voiculescu - suspendarea presedintelui declansata si la initiativa cetatenilor Fondatorul PC Dan Voiculescu face, pe blog, un "apel catre Romania tacuta" pentru a se mobiliza si a demara strangerea de semnaturi pentru revizuirea Constitutiei inclusiv in sensul introducerii posibilitatii ca suspendarea presedintelui sa poata fi declansata si la initiativa unui milion de romani.
google-analytics.com